Dossier

> Dossiers   > Houthaghe   > Bouw

BOUW

Tijdens de bouw van de renovatie van de BOPZ-afdeling van verzorgingshuis Houthage: een nieuwe ruimtelijkheid is aan het ontstaan.

MEER LICHT, EN MEER ZICHT

In de hoeken van het gebouw worden kamers opengebroken, om meer ruimte te creƫren voor de gemeenschappelijke woonkamers.

Zo komt er meer daglicht het gebouw in, en wordt het overzicht over de ruimtes voor de bewoners veel beter.

<< Een kijkje op de bouw van de renovatie van de PG-afdeling van verzorgingshuis Houthaghe.

Op de plek van twee woningen komen stilte-kamers met een rustige uitstraling.

>> Verder:

Dossier Houthaghe -

Innovatie

Informatie delen

 

Heb je opmerkingen, aanvullingen of vragen? Graag!

Wij delen graag zoveel mogelijk informatie, en staan open voor nieuwe inzichten.

Neem contact op >

Deze website is een initiatief van

Bureau Kroner architecten, Den Haag

Over ons >