Over Ons

Bureau Kroner luistert naar je,

en denkt met je mee

 

Bureau Kroner is een architectenbureau uit Den Haag, dat sinds 2001 projecten op diverse schaalniveaus realiseert. Ons werkveld is breed, van architectonisch ontwerp tot stedenbouwkundig ontwerp en van conceptvorming tot interieurontwerp.

 

Wij zijn architecten met een bescheiden ego maar met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

We creƫren meerwaarde vanuit oprechte betrokkenheid met onze opdrachtgevers en de gebruikers. We staan midden in de samenleving en zien maatschappelijke veranderingen als een uitdaging.

Door de vele en diverse projecten die we hebben gedaan in opdracht van zorgorganisaties, hebben wij ruime ervaring opgedaan op het gebied van ontwerpen voor de zorg.

Onze ervaring strekt zich uit van grootschalige renovatie van bestaande zorgcomplexen tot het ontwerpen van leefruimtes specifiek voor ouderen met dementie; het organiseren van gesloten afdelingen en het nadenken over aanpassingen om de kwaliteit van leven en ruimtebeleving van bewoners te verbeteren.

 

Wij luisteren goed naar onze opdrachtgevers, maar ook naar de gebruikers van onze gebouwen; bewoners, werknemers, bezoekers. We hechten veel waarde aan overleg met alle betrokkenen; in onze functie als ontwerper stellen wij openheid en het samenbrengen van diverse partijen en belanghebbenden centraal.

Vanuit onze eigen ervaringen is het idee ontstaan voor deze website, waarop we allerlei onderzoek en informatie die wij over dit onderwerp vinden via allerlei kanalen en inzichten en ontwerpuitgangspunten die we zelf ontwikkelen, willen samenbrengen met bijdragen van diverse deskundigen met wie we samenwerken.

 

Maar de website is tevens een open platform: iedereen die een bijdrage wil leveren of commentaar wil geven op onze inzichten is welkom om dat te doen. Aanvullingen en verdieping worden zeer gewaardeerd. Het gaat er immers om dat kennis over dit onderwerp wordt gedeeld.

 

Op deze manier willen we bijdragen aan de uitwisseling van kennis en onderzoek met een zo breed mogelijk bereik.

Informatie delen

 

Heb je opmerkingen, aanvullingen of vragen? Graag!

Wij delen graag zoveel mogelijk informatie, en staan open voor nieuwe inzichten.

Neem contact op >

Deze website is een initiatief van

Bureau Kroner architecten, Den Haag

Over ons >